Slik kan du engasjere deg

Mange finner lykke i å engasjere seg i Folkeakademiet – det er kanskje derfor vi har blomstret i over 130 år.

Her kan man bidra til en bedre fremtid, både globalt og lokalt. I tillegg finner mange mening i hverdagen, og venner for livet.

Det er flere måter å engasjere seg på.

Bli medlem

Som medlem i Folkeakademiet støtter du arbeidet med å bringer teater, konserter og foredrag ut dit folk bor, om det er på den ytterste øy, innerste i fjorden, i en by eller på landet.

  • Medlemsbladet Nøkkelen tilsendt 4 ganger årlig
  • Rabattert pris dersom du ønsker å bestille forestilling eller foredrag.
  • Rabatt på inngangsbillett ved utvalgte arrangementer*
  • Oppleve spennende kulturelle og kunstneriske opplevelser
  • Muligheten for å møte likesinnede og engasjerte mennesker
Bli medlem
Les mer

Støtt vårt arbeid

En liten pengestøtte kan lede til store ringvirkninger i lokalsamfunnet

Vipps: 543162

 

Engasjer deg i et lokalt folkeakademi

Det finnes mange lokale folkeakademier i Norge. Her kan du bidra til å arrangere meningsfylte kulturopplevelser der du bor. Vi gir påfyll, engasjerer og gleder personer over 200 000 ganger på et år. Det er det moro å være med på!

Hvis du har et folkeakademi i nærheten av deg kan vi garantere at du vil møte mange flotte mennesker, og finne mye glede i å engasjere deg.

Finn ditt distrikt / folkeakademi

Start et folkeakademi

Er det ikke et folkeakademi der du bor? Da kan du jo starte et! Det er alltid behov for nye folkeakademier som kan spre meningsfylte kulturopplevelser til lokalsamfunnet sitt.

Sånn gjør du det

Bedrift eller organisasjon

La oss sammen skape kultur og samhold i lokalmiljøet. Bedrift, institusjon, lokallag eller organisasjon – sammen står vi sterkere til å gjennomføre gode arrangement for menneskene rundt oss.

Kanskje ønsker dere å arrangere noe verdifullt for lokalsamfunnet? Mulig trenger dere en utøver til arrangement deres? Eller vil dere støtte arbeidet det lokale folkeakademiet gjør?

Les mer