Arne Mørch


Om kulturutøveren

Arne Mørch har vært aktiv dansemusiker siden 1963. Siden 2013 har han reist Norge rundt med allsangprogrammet «Minnenes Melodier» og hvert år holdes det mellom 150 og 180 konserter. Noen arrangører ønsker i tillegg litt danse-musikk og da får publikum først allsang og deretter dansemusikk for voksne. Hele Norge besøkes hvert år med to-ukers turner etter følgende plan: Rogaland og Sunnhordaland i februar – Trøndelag i april – Agder i mai – Sogn og Fjordane i juni – Nordland, Troms og Finnmark i september (3 uker) – Hordaland i oktober – Møre og Romsdal i november. Når Arne ikke er på turne til regionene, besøkes hele Østlandet, enten med korte turneer, eller med enkeltoppdrag.

Hovedinstrumentet er et digitalt MIDI- trekkspill, og lydene blir som på et keyboard, men i tillegg spilles bass med venstrehånden. Selvgjorte, forhånds-programmert komp benyttes slik at det skal låte som «et helt orkester».Om aktivitetene som tilbys:

1) 45 min. allsangprogram «Minnenes Melodier»

2) 40 min. allsang «Minnenes Melodier» og 40 min. danse for voksne

Deltagerne får utdelt allsanghefter med norske slagere fra årene 1950-1975 og Arne leder allsangen krydret med korte historier om artister og opphavsmenn. En lystavle vises sangnummer og Arne har med nødvendig lyd- og lysutstyr.

Link til smakebiter fra min siste CD-plate ET BEDRE LIV her

Link til presentasjon av allsangprogrammet «Minnenes Melodier» her

 


Pris

Kontakt utøver for pris

Type:

Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow
Underholdning til fest