Aziz


Om kulturutøveren

Azizullah Azizi (Aziz) er opprinnelig fra Afghanistan, men kom til Norge for fire år siden som enslig mindreårig. Han har holdt flere foredrag både lokalt i Agder og nasjonalt, blant annet på ungdomskoler for MOT, for Frivillighet Norge på Arendalsuka i 2019. Han har hatt åpent foredrag på Kulturhuset i Lyngdal og på Ungdommens Fylkesting i Agder, og holdt 17.maitale i Farsund kommune.  Han har blitt spurt om å holde foredrag på arrangementet Ung og Lovende-seminar for unge ledere i idretten og frivillige organisasjoner, og  blitt invitert på Barnekonversjon 30 år i Oslo.Om aktivitetene som tilbys:

Flyktninger og integrering har vært en av det mest diskuterte temaene i Norge. I disse årene har jeg gjort mitt beste til å involvere og innpasse meg. Mobbing, ensomhet, stress og strev har vært en del av  min og mange andre flyktningers hverdag, men det har ikke vært en grunn til å stoppe å tro på meg selv. Grunnen til jeg har holdt meg positivt og motivert gjennom disse årene er det positive samfunnet. Krig, diskriminering og negativitet var en stor del av livet mitt før flukt, men nå har den blitt fylt med fred, positivitet og takknemlighet. Min fortid har kostet meg mye, men har lært meg enda mer. Jeg har  kanskje ikke like mye som mange andre i Norge, men jeg tror jeg er lykkeligere enn mange andre.

Jeg holder foredrag, og gjennom det vil jeg sette ting i perspektiv og dele kunnskapen som kan gi deg en annen syn på ting. Det viktigste er at denne kunnskapen vil garantert gjør deg til et klokere mennesket.


Pris

2000 kr + Reise

Type:

Foredrag

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Institusjoner
Ungdomsskole / VGS