Dur & Wold


Om kulturutøveren

Vi er en duo “Dur & Wold,” fra Hamar, som farter land og strand rundt med programmet “Multikunstneren Vidar Sandbeck” Vi bruker gitarer, banjo og ukulele i disse i programmene våre, som også inneholder verbale partier og litt enkel koreografi. I jubileumsåret i fjor gjorde vi over 40 konserter om Sandbeck.

Bernt Wold har i en årrekke vært trubadur og amatørskuespiller og arrangerer en egen visefestival i Rinksakfjellet; Viser i Fjelli. Er utdannet adjunkt, har mellomfag i norsk og er ansatt som lærer i Gjøvik kommune. Tom-Erik Tangen har i 25 år jobbet som dirigent i korps og kor og undervist i musikk både i kulturskolen og folkehøgskolen. Han er daglig leder for Sandbeckstiftelsen på Rena. Er utdannet adjunkt med videreutdanning innen organisasjon og ledelse og journalistikk.



Om aktivitetene som tilbys:

“Multikunstner’n Sandbeck”

Programmet tar for seg Vidar Sandbecks liv og bakgrunn, samt hans utrolige talent. Dur & Wold viser til mye av hans produksjoner og serverer et knippe kjente og ukjent viser, både humoristiske og lyriske. Videre er vi innom fiolinisten, treskjæreren og romanforfatteren. Formen er lett og humoristisk og det spilles både gitarer, bobro, banjo og ukulele. Varighet ca 55 min, men kan etter avtale utvides f.eks. til to avdelinger à 40 min.

Medvirkende: Bernt Wold – vokal og fortelling, gitar
Tom-Erik Tangen – kor, fortelling, gitar, dobro, banjo, ukulele


Kontakt for å bestille

tom.erik.tangen@glomdalsmuseet.no

Pris

Vi har to varianter, ett 1-times program og ett på nær 2 timer med innlagt kaffepause. Prisen ligger på mellom 4000 kr,- og 6000 kr,- i tillegg til litt reisedekning.

Type:

Annet
Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS