Elin Furubotn


Om kulturutøveren

Elin Furubotn er en av Norges mest markante og profilerte visesangere, og skriver norske tekster og melodier selv, samt spiller gitar og synger. Nordmenn har hørt et utall av Elins sanger gjennom radiokanaler som NRK P1 og P2. Hun har gitt ut hele 7 album med eget materiale. Sjekk video

Elin skilderer gjerne den underfundige hverdagen som treffer oss alle i så mange fasetter. Med iøynefallende melodier og en særegen stemme serverer hun både humor og alvor for sitt publikum – som sitter igjen med en sjelden god opplevelse etter Furubotn sine konserter.  Hun har samarbeidet med mange profilerte musikere som Ole Paus, Jan Eggum og ikke minst da hun ga ut albumet; “Å nærme seg det nære” med Stavanger Symfoniorkester og en av låtene hennes “Så lett det kan ver” sang hun i duett med Morten Abel. Elin Furubotn har også turnert i Tyskland med sine norske tekster, og i 2013 vant hun en Indie Acoustic Award-internasjonal pris i USA.

Les mer på nettsiden her Om aktivitetene som tilbys:

Har turnert i regi av Folkeakademiet i flere år. Jeg synger egne sanger (tekst og melodi) som omhandler det hverdagslige og som mange kan kjenne seg igjen i. Jeg  kan tilby konserter for både unge/voksne og eldre. Har opptrådt på bibliotek, bondeungsomslag, kulturscener av ulike slag.  På en del aldershjem har jeg også sett verdien av å synge  sanger som eldre kan være med på og som de kjenner fra før, derfor blander jeg ofte egne sanger med kjente folkesanger, særlig på institusjoner. Før jeg ble artist på heltid, jobbet jeg som psykiatrisk sykepleier og er vant med kommunikasjon med mennesker. Formidlingen og god kommunikasjon med publikum står sentralt i mine opptredener.

PS: Jeg har også spilt for barnehagebarn i Folkeakademiet, og da tok jeg kjente sanger som de kunne og lærte de noen låter som jeg hadde laget da jeg jobbet 1 år i barnehage som ung.


Pris

Pris etter avtale. 

Type:

Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest