Elveblest


Om kulturutøveren

«Elveblest» kultur og tradisjon har tilhold på sørsida av Namsen i Overhalla kommune. Ælva er vår motivasjon og meditasjon. Elveblest tilbyr konserter, teateropplevelser, seminarer/opplæring med utgangspunkt i kultur og helse for voksne og eldre.

Paal Sandø 

Freelance kulturarbeider, terapeut, regissør og tekstforfatter. Utgitt diktbok ”Den smertefulle friheten”. Trygve Hoff og Paal hadde virkefelt over hele landet. Paal er forfatter av Thomas Brøndbo sin hit ”Du sa æ var en drøm”, musikk Svein Gundersen. Kunstnere som Tove Karoline Knutsen, Sverre Kjelsberg, Rune Glimsdal, Terje Adde og Svein Gundersen har alle satt musikk til Paal sine sceneproduksjoner. Fikk Barnevernsambandets ærespris for musikkteaterprosjektet ”Endelig Lørdag…” . Engasjert som instruktør i Krafttak for Sang i Norge sammen med musiker Ragnhild Glad.

Ragnhild Glad

Har spilt trekkspill siden barne-år. Musiker og kulturarbeider. Spiller ”svisker” og klassiske trekkspillkomposisjoner, operetter, gammeljazz og underholdningsmusikk. Spilt i klubb/orkester/Kvartett (duo) i 25 år. 8 år som prosjektleder, musiker og skuespiller i Åsgårdstrand Musikkteater – ÅRM. Engasjert som inspirator i Krafttak for Sang i Norge sammen med Paal Sandø. Lege, forfatter og musiker Audun Myskja fremhever Ragnhilds musikalitet i sin bok: ”Jeg skulle sagt jeg elsker deg”.

Espen Sandø 

Opprinnelig fra Skjervøy. Bassist i band i 25 år, rock, folkemusikk, pop. 8 plateinnspillinger og stort antall musikalske oppsetninger, turneer på Østlandet , Nord Norge og Trøndelag. Jobbet med Black Label, Charlies Drugstore, Kim Bergsett, Charlotte & the co stars, Shiver, Svein Gundersen og sin far Paal Sandø. Spiller for tiden med bl.a Kent Aune samt i utviklingsprosjekt med afrikanske musikere.

 Om aktivitetene som tilbys:

“Nocturne i Nord”

Trygve Henrik Hoff (1938-1987) var en vidtfavnende kunstner som satte spor etter seg over hele landet. Publikum kjenner Trygve fra hans mange konserter og sanger som «Har en drøm», «Nordnorsk Julesalme», «Ei hand å holde i» mfl. En banebryter for samarbeid mellom profesjonelle og amatører i kulturlivet.

Gled deg til en konsert med minner, humor og varme som har høstet gode kritikker og fulle hus i Namsos, Stjørdal og Grong. Turneen fortsetter i 2019.

På scenen: Paal Sandø sang og gitar, Ragnhild Glad trekkspill og dua-dua, Espen Sandø bass og kor.

“Aktiv allsang med musisk glede”

Vi serverer musikkstykker komponert for trekkspill, bass og gitar. Musikk og sangsvisker som mange har et forhold til. Allsang.
Litt å lytte til, bevege seg til, nynne til og litt å synge til.

På scenen: Paal Sandø sang og gitar, Ragnhild Glad trekkspill, Espen Sandø bass.


Pris

Kontakt Elveblest for priser

Type:

Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS