Far og datter Kjetil og Cesilie Skaslien


Om kulturutøveren

Kjetil Skaslien, trekkspiller – først og fremst kjent for sin spesielle og utradisjonelle bruk av trekkspillets toner. Han spiller selvfølgelig også gammeldans hvor trekkspillet er og alltid har vært hovedinstrumentet. Som akkompagnatør for et utall kjente norske solister, viser han i full bredde sin store musikalitet. Noen vil hevde at han fremdeles er kjent som den som har verdensrekorden i hurtigspill på” Tiger-rag” med -og uten votter.

Cesilie Nielsen Skaslien – sanger, blant annet kjent som solist ved Drøbak Gospel og Drøbak Storband. Har en fyldig og vakker stemme med aner fra både Skaslien-familien og Dalseth-familien. Hun leverer store låter som Gabriellas sång og Vår sista dans, med også viser, gamle evergreens og de gode jazzlåtene ligger hennes hjerte nær.Om aktivitetene som tilbys:

Vi har flere forskjellige konsert temaer, her er et lite utvalg:

JAZZ, PIAF & PRØYSEN – med Per Husby, piano

MÆRRAFLÅERN! – Stemninger fra Finnskogen!
Opplev Finnskogens vakre og trolske natur gjennom musikken og sangene. Trekkspill og sangtradisjonen på Finnskogen slik den spilles i dag. Stubber, sanger, dansemusikk og egne komposisjoner. Med Per Husby,  piano og Steinar Ofsdal, diverse fløyter

Blåklokkevikua – Alf Prøysen hylles med kjente og ukjente viser og fortellinger

Sandbeck møter Prøysen – en hyllest til Vidar Sandbeck i jubileumsåret


Kontakt for å bestille

hege@adlibitum.no 91108227

Pris

Konsert ca 45 minutter fra kr. 6.000,- eller etter nærmere avtale.

Type:

Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Underholdning til fest