Gina Nordby


Om kulturutøveren

Gina Nordby er sykepleier, musiker og foredragsholder og har de siste fem-seks årene reist Norge rundt for å underholde og inspirere beboere og -ansatte på sykehjem og institusjoner. Du kjenner henne kanskje igjen fra da hun besøkte pappaen til Helene Sandvig på NRK Puls? Her kan du se et lite klipp fra det rørende møtet: NRK Puls

Det brennende engasjementet for eldreomsorg, formidling og tilstedeværelse gjenspeiler seg også i Ginas kulturtilbud; enten det er den sprudlende konsertforestillingen «Fra Lux-såpe til Love me tender», sjelsettende intimkonserter på rom og stuer eller det tankevekkende inspirasjonsforedraget «Små møter – store øyeblikk» – hver og en blir sett og hver og en blir hørt. Et besøk av Gina gjør inntrykk.Om aktivitetene som tilbys:

KONSERTFORESTILLING «FRA LUX-SÅPE TIL LOVE ME TENDER»

Med varme smil og lun humor serverer Gina publikum kjente og kjære melodier krydret med gode historier og minnerike anekdoter vi alle kan kjenne oss igjen i. Dessuten kan det fort bli en flørt eller to!

Hørt etter konserten: «jeg kan ikke huske sist gang jeg lo så godt» og «tusen takk, du tok meg helt tilbake til min egen barndom».

INTIMKONSERTER PÅ ROM OG STUER

Etter å ha erfart at altfor mange sykehjemsbeboere ikke får anledning, orker eller mestrer å delta på de store konsertene, startet Gina – som aller første artist i Norge, opp med intimkonserter på beboerrom og avdelingsstuer. Med gitaren over skuldra og trillbart piano beveger hun seg vart nedover korridoren. Resultatet er vakre øyeblikk i lenestoler, på sengekanten og over spisebordet – og stemningen på avdelingen er magisk, både for beboere og ansatte.

Hørt fra ansatte og pårørende etter intimkonsert: «dette var uten tvil det vakreste jeg har opplevd her på jobb, noen sinne!» og «tusen takk for at du virkelig så mamma».

INSPIRASJONSFOREDRAGET «SMÅ MØTER – STORE ØYEBLIKK»

Med flere tusen møter og erfaringer med sykehjemsbeboere og -ansatte de siste årene, er det blitt stadig tydeligere for Gina at nøkkelen til god og hjertevarm eldreomsorg ligger i inspirerte ansatte. De siste årene har hun derfor holdt det populære inspirasjonsforedraget «Små møter – store øyeblikk». Her motiverer og utfordrer hun ansatte og ledere i eldreomsorgen til selv å gjøre om det ordinære til noe EKSTRAordinært, å skape store øyeblikk av små møter.

Respons etter inspirasjonsforedrag; «Det var helt magisk, inspirerende, rørende, tankevekkende og ikke minst FANTASTISK!»


Pris

Ta kontakt med Gina for en hyggelig prat - pris etter avtale. 

Type:

Foredrag
Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner