Gina Nordby


Om kulturutøveren

Gina Nordby er sykepleier, musiker og foredragsholder med lang og verdifull erfaring i spesielt tilrettelagte seniorkonserter. Bakgrunn bl.a fra hjemmesykepleien, kulturleder på sykehjem og som seniorveileder. I 2013 holdt hun forestillinger og intimkonserter for mer enn 1000 seniorer og flere blir det framover. Erfaringene fra dette er utgangspunktet for foredrag hun har holdt for kommuner og fylkeskommuner, sykehjem, institusjoner og helseforetak.Om aktivitetene som tilbys:

Glemte historier – kjente melodier

Den musikaliteten vi har inni oss kan gjøre underverker – særlig hvis den brukes hensiktsmessig og målrettet. Foredrag særlig rettet mot alle som jobber med eldre og omsorg.
Med bakgrunn i erfaringen som sykepleier og musiker rettet mot eldre, hjelper Gina Nordby kommuner og fylkeskommuner, sykehjem, institusjoner og helseforetak til å koble teori opp mot praksis, flette historiene sammen med melodiene og ikke minst samle og inspirere personalgruppa til å bruke sin egen musikalitet/kreativitet på sin egen måte.

Love me tender

Stemningsfull seniorkonsert hvor publikum involveres, eller en vandrende forestilling på institusjon fra rom til rom og med herlige øyeblikk i korridoren.
KONSERTFORESTILLING – ca 35-45 min
Dette er en stemningsfull seniorkonsert hvor publikum er med og deltar. Gina Nordby kobler egne historier opp mot kjære melodier. Ved hjelp av trådløst lydutstyr kan hun bevege seg rundt i forsamlingen slik at opplevelsen blir aktiv og assosiasjonene kjære.

ROMKONSERTER – 90 min på hele sykehjemmet. Gina Nordby går fra rom til rom og stue til stue og har nære møter på sengekanten på beboerrommet, har rørende stuekonserter med kyss på kinnet eller spontane og herlige øyeblikk i korridoren.
– Dette har gitt massevis av overraskende og varme opplevelser for beboere, pårørende, pleiere og ikke minst for meg.


Type:

Foredrag
Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Institusjoner