Gustav Koi


Om kulturutøveren

Foredragsholder og buktaler. 

Gustav Koi fikk diagnosen Asperger syndrom 2009, 59 år gammel. Han har forfattet fire bøker, knyttet til diagnosen AS og mennesker som bærer den. De følgene bøker er : «Hjelp? Veien mot Asperger syndrom» 2010, og «Jakten på sannheten om Asperger syndrom» 2012, og «Asperger landskap» 2015, samt boken “Asperger- det skjulte syndrom”  en bok som dreier seg om personer som har fått diagnosen AS sent i livet.
Gustav Koi har holdt foredrag på steder som :
NAV Arendal
Voksen habiliteringen Arendal og Grimstad
UIA For vernepleiere.
UIT Hab-uka i Tromsø.
Div. andre steder i regi av folkeakademiet.Om aktivitetene som tilbys:

“Asperger, det skjulte syndrom”

Gustav Koi deler mange tanker om diagnosen Asperger syndrom (AS ) Det er informasjon som han har skaffet seg gjennom fagpersoner og fagmiljøer som kjenner godt til diagnosen, samt egne erfaringer og observasjoner. Han har hatt kontakt med mødre som har tenåringer med AS diagnose, da spesielt gjennom sin siste bok, ” Asperger landskap “, samt voksne med en AS diagnose. Han deler også sine refleksjoner rundt temaet Asperger syndrom. Han vil spesielt komme inn på hvordan syndromet kan berøre, eller virke inn på forskjellige mennesker og personligheter.
Tar for seg nøkkelord som; hovedkriteriene, diagnosen, empati, trekk, syn og holdninger. personlighet, stress, annerledeshet, kosthold og miljø. Hvert nøkkelord vil bli behandlet grundig. Det vil være mulig å stille spørsmål i etterkant og tilhørerne oppfordres til å komme med innspill til nærmere drøftelse.
Varighet ca to timer.

Buktaling

Mitt fremste mål som buktaler er å skape en god illusjon av liv i mine figurer, der figurene lever sitt eget liv med sin egen personlighet. På den måten er det lett å leve seg inn i dialogene, eller samtalene med figurene, og la seg bli underholdt og fascinert av dette. Kan også bruke en person som dukke, veldig underholdende.

Varighet ca. 45 minutter 

Hjemmeside


Kontakt for å bestille

gustavkoi91@gmail.com 98423118

Pris

Kr. 3500. Kjøring kommer i tillegg kr. kr 4,48pr. km. Varighet til sammen ca. 2 timer.

Type:

Annet
Foredrag
Teater

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS