HC NITTER


Om kulturutøveren

Hans-Christian Nitter bor fortiden i vakre Porsanger i Finnmark, men tar oppdrag i hele landet.
Jeg driver med primært med fire typer prosjekter ; Klassisk gitar, allsang, HC NITTER Band / solo og Yogi Raman Band / solo.


Om aktivitetene som tilbys:

Det er primært fire prosjekter jeg kan tilby:
1. Klassisk gitar til alle anledninger, fra rene konserter til bryllup, julebord, restauranter, konferanser, kongresser, kurs, institusjon og lignende.
2. Allsang, og da rene allsang-forestillinger eller kombinert med klassisk gitar
3. HC NITTER solo artist eller med band. Dette er egne låter hentet primært fra mine to album “Mer enn spesiell” og “Æ savne dæ”.
4. Yogi Raman Band. Fullt band eller som solo-artist. Dette er låter og dikt hentet primert fra Yogi Raman Band sine to album “Novemberhav” og “Minata”.
Jeg har per dags dato 18.09.2018 følgende bekreftede bookinger (x) og tilbud (xx)

Pris

Når det gjelder pris for turneer eller om det er snakk om flere jobber enn én, så tar jeg andre priser. Dette er utgangspriser for enkeltoppdrag: * Konsert, klassisk gitar, 1 time, kr. 8000,- * Allsang, 1 time, kr. 4000,- * Klassisk gitar og allsang for julebord og lignende, kr. 7000,-. Vanligvis 2 x 45 minutter ++. Når det gjelder priser for kurs, kongresser, konferanser, brylluper etc, så må det avtales hver for seg. Om det er snakk om reise og overnatting, så følger jeg vanlige statlige satser, og når det gjelder overnatting så legger jeg meg midt på treet prismessig. For private oppdrag så bruker jeg Musikernes Fellesorganisasjon sin standardkontrakt. Jeg har også et PDF dokument jeg har utarbeidet og som jeg kan sende på epost. Dette beskriver mer i detalj om hva jeg driver med. Ser frem til å høre dra dere!

Type:

Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS