Hong og Reaver


Om kulturutøveren

Hong og Reaver har i tre år turnert for den kulturelle skolesekken, har gjort 15-20 forestillinger for den kulturelle spaserstokken, hatt diverse oppdrag for private og næringsliv samt egne konserter. De spiller for alle aldre, og lager opplegg tilpasset hvert enkelt arrangement. Duoen har vunnet to NM gull med sin “x-over folkemusikk” (Landsfestivalen i gammeldans 2007 og NM på trekkspill 2012).

Terje Gording Hong: Utdannet programingeniør for NRK og musikkprodusent ved Musikkonservatoriet i Stavanger. Har de siste 15 år jobbet 50% som kulturjournalist i NRK Hedmark og Oppland, og 50% frilans musiker/musikkprodusent. Hovedinstrument er torader og trekkspill. Har tidligere jobbet ett år full tid som musiker ved Walt Disney World i Florida.
Som frilans har Hong vært involvert i ulike musikkprosjekter som solo utøver, duo og grupper. Han var en av tre i humorgruppa Trønder og Døl i 10 år (se div klipp på YouTube) med egne turneer og oppsetninger. Har også gjort flere turneer i Midtvesten i USA og spilt på Norsk Høstfest i Minot tre ganger. Har 11 NM gull på torader (solo, duett og orkester).Medvirker i tillegg på andre artisters CD-innspillinger, samt på noen videoproduksjoner.

Ross Reaver: Musiker og instrumentmaker fra USA, som har bodd på Lillehammer siden 2007, der han kombinerer å være utøvende musiker med instrumentbygging. Instrumentet er “Worldstick”, trestrengs gitarliknenede sak, som han har utviklet og laget profejonell versjon av, 100% av norsk tre! Han bygger disse i eget verksted ved Strandtorget på Lillehammer. Han har deltatt i mange ulike musikkprosjekter, bla spilt i Mari Boine Band noen år, har gjort egne prosjekter og oppsetninger med barnehager og skoler der Worldstick har vært hovedinstrument. Ellers konserter og medvirkning på plateinnspillinger.Om aktivitetene som tilbys:

“Fra reinlender til cajun”

En spennende forestilling hvor uttrykk fra to ulike folkemusikalske verdener sammenlignes og kobles, krydret med allsang, historier og skrøner.
Ross kommer fra USA og har country, viser, bluegrass og cajunmusikk som sin bakgrunn. Terje kommer fra Gudbrandsdalen og har norsk folkemusikk og gammeldans som bakgrunn. I forestillingen er både musikken, instrumentene og begges bakgrunn i fokus. Allsang flettes inn om ønskelig, og gjester fra publikum kan delta på vaskebrett og andre enkle perkusjonsinstrumenter, som alltid skaper god stemning og gjør f.eks. en enkel norsk reinlender om til en feiende cajunlåt. Opplegget kan tilpasses publikum.


Kontakt for å bestille

terje@lydmaker.no 90977234

Pris

Kontakt utøver for pris

Type:

Litteratur / dikt
Musikk / Sang

Målgruppe:

Barn
Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Barnehage / barneskole
Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS