Julie Willumsen


Om kulturutøveren

Julie (f. 1982) er født og oppvokst på yttersida av Vesterålen, utdannet lærer og har gitt ut to album; Waltz for Valentines (2010) og Ikkje vekk mæ før æ våkna (2013). Etter 10 år i Oslo, flyttet hun hjemover igjen i 2011. I Bø etablerte Julie plateselskapet Grandma’s Records, begynte å jobbe som kulturskolerektor, kordirigent og sanglærer, og slapp sitt andre album, og debut på norsk til lovord fra anmeldere, femmere på terningen og listing på NRK P1.

Julie er i dag svært aktiv på konsertscenen, med egne prosjekter og samarbeid med andre. I tillegg til sine ordinære “voksenkonserter”, gjør hun også prosjekter for barn og unge, samt prosjekter tilpasset instistusjoner.

I disse dager er Julie i gang med innspilling av sitt tredje album, som har fått tittelen ‘Puslespill’. Albumet produseres av Gøran Grini (Paal Flaata, Chip Taylor, Tommy Tokyo), og slippes høsten 2015. Julie slapp i tillegg singelen “Englekor” på tampen av 2014 – ei låt som litt ufrivillig endte opp med å bli ei julelåt..Om aktivitetene som tilbys:

“Skattekisteviser”

Sammen med gitarist Dagfin Hjorth Hovind, tar Julie barna med på jakt i ei skattekiste full av gamle viser, som man nesten har sluttet å synge for barn i dag. Alt fra gamle folkeviser til viser av Alf Prøysen, via Lillebjørn Nilsen og May-Britt Andersen til viser Julie har skrevet selv, inspirert av Regine Normanns eventyr. Barna får åpne kista og trekke et bilde som illustrerer hvilken vise som skal fremføres, og er dermed med på å bestemme konsertens repertoar. Før hver vise, ser vi på bildet og snakker om hva vi tror den handler om, og Julie forteller litt om komponisten.

Passer for alle typer scener hvor barna kan være tett på utøverne.

Medvirkende: Julie Willumsen – vokal/perkusjon . Dagfin Hjorth Hovind – gitar/perkusjon


Pris

Kontakt utøver for pris.

Type:

Musikk / Sang
Teater

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS