Klovnen Knut


Om kulturutøveren

En populær “fargeklatt” med en utrolig kontaktskapende evne, med mange turneer bak seg. Knut Berntsen er utdannet førskolelærer, og jobber fulltid som klovn/gjøgler – tullekunstner. Har tidligere reist mye i regi av Folkeakademiet med andre forestillinger.

Det som gjør Klovnen Knut spesiell er originalitet og allsidighet, variasjon i innhold og presentasjon. Samt evnen til å underholde barn og voksne samtidig.Om aktivitetene som tilbys:

Velkommen til bords Rufus Roff

I denne forestillingen inviterer Klovnen Knut sin beste firbente venn til et utsøkt måltid. Verdens beste middag! Det er mye som skal forberedes: Bordet skal pyntes og dekkes, før maten omsider lages og Rufus Roff gjør sin entre. Alt går vel ikke helt etter oppskriften. Mer som når kjøtt faller i fisk. Her er det duket for tryll og tøys, overraskelser og misforståelser på løpende bånd – humor og hakeslepp hånd i hånd – etter som forberedelsene skrider frem.

Og så er det Rufus Roff da; en sjarmerende ulldott som ikke gjør jobben som middagsvert enkel, men desto mer morsom og magisk. Obs! Angst for søl og lek med mat? Slapp av – her er det meste på det tørre.

Varighet 45 min.

Medvirkende: Knut Berntsen

I regnbuens farger (del 1)

Underholdende og lærerik forestilling som tar opp grunnleggende forhold innen et fascinerende felt: Farger. Denne forestillingen konsentrerer seg om 3 forhold: Hvor fargene kommer fra, hvordan ting får farge og ulike former for fargeblanding. Den læringsmessige teorien presenteres i enkel og kortfattet form og illustreres fortløpende gjennom humor, tryll og enkle eksperimenter. Her vandrer fargeforskeren Isaac Newton og Klovnen Knut’n hånd i hånd. Sistenevnte i absolutt tyngst takt. Her er humor og hakeslepp satt i høysetet.
Målgruppe: 4-10 år. Og voksne. Varighet 45min.

Medvirkende: Knut Berntsen

I regnbuens farger (del 2)

Underholdende og lærerik forestilling som tar opp grunnleggende forhold innen et fascinerende felt: Farger. I Regnbuens Farger – Del 2 legger hovedvekt på fargenes nytte- & nyteverdi og viser hvordan farger kan være til praktisk hjelp, nytte og glede på ulike områder. Også her gjennomsyrer humor og tryll presentasjonen. Stykket har som målsetting å gi et tungt underholdende og lett bevisstgjørende innblikk i fargenes funksjoner i dagliglivet og naturen.
Målgruppe: 4-10 år. Og voksne. Varighet 45min.

Medvirkende: Knut Berntsen

VIRR VARR

Variert, sirkusrelatert barneunderholdning med vekt på tekniske ferdigheter, verbale krumspring. Humoren er satt i høysetet. Sjonglering, enhjulsykling, tallerkenspinn, tryll og tull. Komisk teater for barn 4-10 år – og for voksne.

Medvirkende: Knut Berntsen

Apestreker

Et magikomisk forsøk på å lese fra Norges tykkeste dyrebok – Norges Løver. Dette medfører mange komplikasjoner. Problemene er enten selvforskyldte eller forårsaket av Tom Tuba (?) som stadig ringer og avbryter for å fortelle om utrolige ting han har opplevd på vei “hit” etter at han for en halvtime siden satte seg i feil buss og havnet i India. For hver telefonoppringning kommer han nærmere og nærmere… Dialog med publikum, passer for barn 3 – 8 år. Og voksne.


Pris

Kontakt Klovnen Knut for pris og annen info.

Type:

Annet
Teater

Målgruppe:

Barn

Passer for:

Barnehage / barneskole
Institusjoner
Sceneshow