KRISTIN & KVISTUM


Om kulturutøveren

Nære og inderlige stemninger, sterke melodier og solid musikalitet i et sjelfullt samspill. Det er hva duoen Kristin & Kvistum handler om når de presenterer sitt akustiske duo album “Acoustic” på Losen Records, September 2018.

Saksofonist og komponist Kristin Sevaldsen har utgitt fire soloalbum og har hovedsakelig jobbet som soloartist med en klar musikalsk signatur. I tillegg har hun også arbeidet som freelance musiker både nasjonalt og internasjonalt. / Hør Kristin på Spotify og YouTube.

Pianist og komponist Lars A. Kvistum har et tydelig særpreg som særlig kommer til uttrykk på hans tre soloutgivelser med synthmusikk. Foruten solokarrieren har han arbeidet som freelance musiker i flere år, nasjonalt og internasjonalt. / Hør Kvistum på Spotify og YouTube.Om aktivitetene som tilbys:

“ACOUSTIC”

Kristin Sevaldsen og Lars A. Kvistum oppsummerer fem års samarbeid med albumet Acoustic. Hovedtyngden av materialet har de hentet fra hver sine tidligere plateutgivelser, men her er låtene befridd fra de opprinnelige band arrangementene. Bare sopransaksofon og flygel står igjen. Musikken er skjør og naken, men den puster og lever. Idéen med dette albumet er først og fremst å presentere det lyriske materialet for publikum, da i en ren og nedstrippet form. Duoen Kristin & Kvistum er en enkel produksjon å sette opp på programmet. De kan kjøre helaftens konserter, opptre under kurs/konferanser hvor det er behov for musikalske innslag eller mini konserter. Duoen har mye å bidra med inn mot ungdommer som vil studere musikk, og kan gjøre show-case hvor de snakker om komposisjon, arrangering og produksjon.

“AFTENSTEMNING”

I denne akustiske og intime konserten vil Saksofonisten Kristin Sevaldsen og Folkesanger Camilla Granlien presentere ballader, kjærlighetsviser og folketoner. I 2011 ga de sammen ut plata Aftenstemning hvor de tonesatte dikt av Bjørnstjerne Bjørnson. Plata fikk veldig god omtale og Bjørnsons tekster fikk nytt publikum. Camilla og Kristin jobber som frilans musikere og komponister.

Lytt til Aftenstemning her: https://youtu.be/4xGLZKqsQMI 
Mer om Kristin & Camilla her:
https://www.facebook.com/AftenstemningCamillaGranlienKristinSevaldsen/

EI GO’STUND MED SAXOFON

Saxofonisten Kristin Sevaldsen har i en årrekke turnert nasjonalt og internasjonalt som soloartist og som musiker for andre artister. Men, i dette programmet står hun alene, kun med sine saxofoner i et nedtonet program hvor hun presenterer et knippe med egne komposisjoner, folketoner og et utvalg salmer fremført på hennes helt egne vis.

Lytt til Kristin’s musikk her: https://www.youtube.com/user/Musikologen
Mer om Kristin her: http://www.kristinsevaldsen.com


Pris

Ta kontakt for et pristilbud. Utstyrsbehov: Stemt flygel/klaver Lett PA/tekniker (tale mic, sax mic, oppmic. av flygel/klaver avhengig av konsertsal.)

Type:

Musikk / Sang

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Minnestund
Sceneshow
Ungdomsskole / VGS