Nina Hanssen


Om kulturutøveren

 

Nina er autentisk, har glimt i øyet. Hun får publikum til å slappe av fra første sekund og er dyktig til å formidle forskning på en god måte.

Nina har utgitt 7 bøker. I 2019 kom hun ut med “Den siste Flamingo”, en bok om plastforsøpling med gode anmeldelser  https://www.bistandsaktuelt.no/arkiv-anmeldelser/2019/barnebok-den-siste-flamingo-nina-hanssen-bokanmeldelse/ og konkrete råd og med forord fra Gro Harlem Brundtland.

Nina er også glødende engasjert i å formidle hva 17 FNs bærekraftsmål betyr for Norge og norsk arbeidsliv, og hvordan vi kan gripe mulighetene. Det er lett å la seg rive med at personlige engasjement der hun kobler globale målsettinger med hvilke muligheter dette gir for oss alle.

Nina HanssenOm aktivitetene som tilbys:

Nina Hanssen  tilbyr korte inspirasjonsforedrag for barn og ungdom men også foredrag om positiv psykologi og flow for folk i arbeidslivet og i organisasjoner. Hun viser med praktiske eksempler, også fra eget liv at dette kan gi deg både som leder eller ansatt et løft i hverdagen. Ved bruk av humor er det vanskelig å ikke la seg påvirke på en positiv måte.

Les mer om kurs og foredrag her


Pris

Ta kontakt med Nina Hanssen for pris og avtale

Type:

Annet
Foredrag

Målgruppe:

Barn
Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Barnehage / barneskole
Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Ungdomsskole / VGS