Kløverknekten forteller


Om kulturutøveren

Kløverknekten er artistnavnet til muntlig forteller Torgrim Mellum Stene. Han reiser land og strand rundt og har trollbundet store og små over hele verden med sine magiske historier. Torgrims historier er morsomme, rørende, spennende og underfulle og er inspirerte av både eventyr, myter, historiske sagaer og virkelige hendelser.

Les mer om Torgrim her: www.kloverknekten.noOm aktivitetene som tilbys:

Torgrims historier passer for enhver anledning. Han kan sette sammen skreddersydde program tilknyttet spesifikke temaer og også fortelle kortere historier som innslag i konferanser eller liknende. I tillegg har han også lengre ferdige forestillinger både for barn og voksne. Hvis ønskelig, kan Torgrim også holde workshop eller foredrag med fokus på muntlig formidling, fantasi og/eller myter.

Eksempler på barneforestillinger:

“Hvor er Bolla Pinnsvin?” og “Den Fantastiske Mikkel Rev”, begge forestillinger utviklet sammen med musiker Morten Minothi Kristiansen. Interaktive og engasjerende fortellinger for barn 4-8 år.

Eksempler på voksenforestillinger:

“Krigsfortellinger” med Amir Mirzai. Dokumentarisk fortellerteater basert på Amirs ungdom som soldat under Iran-Irak-krigen og som senere FN-flyktning til Norge. Sterkt og gripende om krigens vesen og en verden vi knapt kjenner. Om håpet som ligger bak selv det verste et menneske kan oppleve.

“Sjøravnens Sang” – mystiske legender fra havgapet i Nord.

“Livet er verdt å leve!” – Ærlige, underfundige historier fra Torgrims eget liv.

For mer, se Torgrims hjemmeside www.kloverknekten.no


Pris

Kontakt artisten for pris

Type:

Annet
Litteratur / dikt
Teater

Målgruppe:

Barn
Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Barnehage / barneskole
Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS