Siw Elena Skinnemoen Figurteateret MikroMakro


Om kulturutøveren

Siw Elena Skinnemoen er figurmaker, figurspiller og foreteller.  Hun har lang og bred yrkeserfaring relatert til barn og unge; barnehage, barnverninstustisjon, skole, psykiatri, PPT og formidling av barnelitteratur. Har hatt ulike forestillinger med og uten figurer i barnehager, skoler, bibliotek, festivaler og andre kulturarenaer. Siw Elena Skinnemoen har også flere ulike kurs/worskshop, oftes igjennom DKS.

 Om aktivitetene som tilbys:

Figurteaterforestillinger eller fortellerforestilling for barn og barn/familie. Passer til både barnehager/skoler og ellers på andre kulturarenaer.

Bukkene Bruse

En humoristisk figurteaterforestilling om de tre brødrene Bukkene Bruse som skulle til den grønne, skjønne setra for å gjøre seg fete. For å komme dit må de over en bru og der bor det et fælt troll, men det vet ikke geitene. Denne forestillingen er fritt iscenesatt etter det kjente og kjære eventyret fra Asbjørnsen og Moes eventyrsamling. Forestillingne passer for barn og familie, og nedre aldresgrense er 2 år. Variet 20 minutter.

Hokus og pokus, bli med og syng!

En musisk figurteaterforestilling med våre tradisjonelle barnesanger. En magisk sangstund der et knippe av våre barnesanger blir levende gjennom den konkrete iscenesettelse av sangene i det de utfolder seg. Barna får være med i forestillingen og synge med! Forestillingen gir en ny opplevelse av våre mest kjente og tradisjonelle barnesanger. Her er hele 13 sanger med og 27 figurer iscenesatt.

Disse to forstillingene har hun sammen med Jørn Skau Ellingsen. De har samarbeidet siden 2008.

Siw Elena Skinnemoen har også figurteaterforestillingen Blåmann Blåmann bukken min, produsert for Folkeakademiet, som turnerer med i 2018. Denne forestillingen har hun sammen med Eirin Skinnemoen.

Risen

Her møter vi gutten som reiser ut i verden for å lete etter brødrene sine som er blitt borte. Brødrene er fortrollet av den store og fæle Risen. Dette vet ikke gutten og han reiser ut med håp og godt mot. Bra er det at han ikke vet hvor stor oppgave han har gitt seg ut på. Heldigvis møter han gode hjelpere på veien.

Eventyret er svært spennende og det handler om mot, kjærlighet og hva det er mulig å få til bare en våger!

Varighet ca 30 min. Fra 3- 4 år og oppover! Eventyret er fritt fortalt fra Asbjørnsen og Moes eventyrsamling. 

Fykomfei

Fykomfei er eventyret om mannen og kona som hadde alt de trengte. Allikevel bar de på en sorg for de hadde ikke fått noen barn. Så plutselig en dag får de en liten ørnungen! De kaller han Fykomfei. En lykkelig tid begynner, men kan den vare?

Eventyret om Fykomfei er et eventyr med mange lag og passer til alle aldre!

Her er forunderlig, spennende magi. Sårhet og glede over livets mange vendinger.

Eventyret er fritt fortalt fra Regine Normanns eventyrsamling


Pris

Pris etter omfang av oppdraget.

Type:

Annet
Teater

Målgruppe:

Barn

Passer for:

Barnehage / barneskole
Institusjoner