Siv Elena Skinnemoen


Om kulturutøveren

Siw Elena Skinnemoen er figurmaker og instruktør for barneteater. Hun har bred yrkeserfaring relatert til barn og unge; barnehage, barnverninstustisjon, skole, psykiatri, PPT og formidling av litteratur (Bokbamse). Har hatt ulike forestillinger med og uten figurer i bl.a. barnehager og skoler (DKS). Siw Elena Skinnemoen lager teaterdukker og spiller i egne figurteaterforestillinger.Om aktivitetene som tilbys:

Figurteaterforestillinger for barn og barn/familie. Passer til både barnehager/skoler og på åpne kulturarenaer. Vi har to forestillinger:

«Bukkene Bruse»

En humoristisk figurteaterforestilling om de tre brødrene Bukkene Bruse som skulle til seters for å gjøre seg fete. For å komme dit må de over en bru og der bor et stort troll. Denne forestillingen er fritt iscenesatt etter det kjente og kjære eventyret fra Asbjørnsen og Moes eventyrsamling. Forestillingne passer for barn og familie, og nedre aldresgrense er 2 år. Variet 20 minutter.

«Hokus og pokus, bli med og syng!»

En musisk figurteaterforestilling med våre tradisjonelle barnesanger. En magisk sangstund der et knippe av våre barnesanger blir levende gjennom den konkrete iscenesettelse av sangene i det de utfolder seg. Barna får være med i forestillingen og synge med! Forestillingen gir en ny opplevelse av våre mest kjente og tradisjonelle barnesanger.Her er hele 13 sanger med og 27 figurer iscenesatt.

Forestillingene Bukkene Bruse og Hokus og pokus, bli med og syng! har hun sammen med Jørn Skau Ellingsen.  De har samarbeidet siden 2018.

Siw Elena Skinnemoen har også forestillingen Blåmann Blåmann bukken min, produsert for Folkeakademiet, eies og turnerer for dem ut 2018. Denne forestillingen har hun sammen med Eirin Skinnemoen.


Pris

Pris avhenger av omfang av oppdraget.

Type:

Annet

Målgruppe:

Barn

Passer for:

Barnehage / barneskole