Tor Arne Johnsen


Om kulturutøveren

Forhenværende lærer. Frilanser i underholdningsavdelingen, radio fra 1978 til 2010. Kjent for bl.a. satireseriene Brekeland Bensin & Camping, P2-mannsrevyen De slette tid og Norges Gang. Stor suksess med egne kabareter og enmannsshow som Norske Mænd, Sannheten om den fete førtiåringen og Lær å røyke. Turnerer for tiden med Lær å mobbe på videregående skoler og ungdomsskoler, pluss standupforedraget Rikets Stillstand.Om aktivitetene som tilbys:

LÆR Å MOBBE er et timeslangt lett dramatisert foredrag om hvorfor mobbere gjør det de gjør. Forestillingen er morsom og alvorlig, engasjerende og lærerik og får meget gode tilbakemeldinger.

RIKETS STILLSTAND tar utgangspunkt i de store problemene som preger vår tid: klimakrise, sosiale medier, mobilbruk etc. Hvem skal løse problemene: De gamle? Foreldregenerasjonen? Ungdommen? 4. amanuensis dr. Gunnar Pensum tar for seg gruppe for gruppe og analyserer dem sønder og sammen!

ALTERNATIVE FAKTA er en konsert med egne viser. Gjennom 40 år i radio er det blitt mange sanger om mange temaer, og konserten byr på alt fra folkelig humor til protestsanger.


Pris

LÆR Å MOBBE kr. 4.500 + reise RIKETS STILLSTAND kr. 5.500 + reise ALTERNATIVE FAKTA kr. 6.500 + reise

Type:

Foredrag
Musikk / Sang
Stand-up

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS