Geirr Johnson


Om kulturutøveren

Geirr Johnson – Skuespiller og musiker fra Nøtterøy med snart 40 års erfaring som frilanser.

Har har medvirket i utallige forestillinger for bla. a. Thesbiteateret som skuespiller, regissør og tekst­ forfatter. Geirr har samarbeidet en årrekke med bl.a. Odd Børretzen og Lars Martin Myhre, og hatt flere prosjekter for Festspillene i Vestfold. Geirr driver GJEVS teaterproduksjon som består av Geirr Johnson – kunstnerisk ansvarlig og utøvende sanger/skuespiller og forfatter.

Synnøve Viksand Johnson – produsent og administrativ leder.

Vi lager enaktere og monologforestillinger som kan tilpasses ulike arenaer – teater, cafescener og kulturhus.Om aktivitetene som tilbys:

Våre forestillinger

Den siste Polfarer:

Den siste Polfarer! Tittelen bringer sikkert tank­ene for de fleste til oppdagelsesreisende i arktiske strøk, på ski over Grønland, eller den siste, hippeste toppturen med selfi  stangen høyt hev­et. Men akkurat denne «Polfareren» beskriver seg selv som en «oppdagelsesreisende i blankt og brunt». En slags fortidens vandrer i utenfor­ skap fra «pol» til «pol», med eksistensielle og ofte forbløffende klarsynte observasjoner av livet og verden rundt seg i vår hjemlige nærhet. Publikum får med varme kjenne betraktninger fra en karakter som vi kanskje ikke trodde hadde noe eget «indre liv”. Formen er humor­istisk og underholdende der membranet mellom latter og alvor sammenveves til en helhet.

Manus og fremførelse: Geirr Johnson Musiker og arr: Terje Støldal. Regi: Sturla Berg-Johansen. Faglig konsulent: Lars Martin Myhre Produsent: Synnøve Viksand Johnson

Varighet: ca 70 minutter

Forestillingen har en minimal rigg og er laget for å kunne vises på mindre scener og kulturhus, caféscener, klubber, aktivitetssentre rundt om i landet.

Målgruppen er primært 40+ og oppover. Men også  yngre vil ha glede av forestillingen.

SE UTDRAG FRA FORESTILLINGEN HER

Et dikt om livet

En forestilling om mennesket, mytene og kunstneren Edvard Munch, hvor temaene kjærlighet, angst og død er sentrale elementer.

Publikum blir kjent med Munchs betraktninger på egen oppvekst og hva som formet han til å bli den han ble. Billedserien – Livsfrisen – regnes av han selv som hovedverket i hans kunstneriske virke og inneholder malerier og grafikk med dypt personlige og utrykksmettede motiver. Stykket er i sin helhet bygget på Edvard Munchs egne dagboksnotater.

Stykket er vist mer enn 100 ganger og var endel av programmet for Munchs hus i Åsgårdstrand under Munchjubileet i 2013. Det spilles hver sommer i Munchs atelier i Åsgårdstrand. Varighet ca 40 minutter og minimal rigg.
 

 

 


Pris

Den siste Polfarer - 20000kr + reise. Et dikt om livet - 7500kr + reise. Prisene er satt ut fra utgifter og honorar men kan forhandles.Ta gjerne kontakt for en prat.

Type:

Musikk / Sang
Teater

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Sceneshow