Lyttelos


Om kulturutøveren

Annabel Guaita er en kritikerrost pianist med en kunstnerisk doktorgrad og over 20 års erfaring med konserter nasjonalt og internasjonalt. Hun er førsteamanuensis ved Griegakademiet i Bergen og har utarbeidet konseptet Lyttelos, en formidlings- og utforskningsmetode som lærer publikum å bli kjent med sitt eget potensial som lytter. Som lyttelos trollbinder hun publikum og åpner dørene inn til klassisk musikk på en måte som ikke har vært gjort tidligere. 

Hun er jevnlig engasjert av Bergen Filharmoniske Orkester, og har bidratt på flere musikkfestivaler og på Litteraturhuset i Bergen. Hun har også samarbeidet med hjerneforsker Geir Olve Skeie, smaksforsker Janice Wang og organisasjonspsykolog Gisken Holst.

Video
https://www.youtube.com/watch?v=FUXOTmriT-U&t=3sOm aktivitetene som tilbys:

«Kunsten å lytte»
Lytting er noe som angår oss alle på så mange måter, men hvorfor er lytting så vanskelig? Hva vil det si å være en aktiv lytter? Hva er det i musikk som rører ved følelsene våre?

 

På dette underholdende og tankevekkende musikkforedraget blir publikum loset gjennom kjente og ukjente klassiske musikkstykker. Som lyttelos bruker Annabel musikken som virkemiddel slik at vi ikke bare forstår musikken, men også oss selv. 

 

https://lyttelos.no/kunsten-a-lytte/


Pris

15.000 pr foredrag + reise

Type:

Foredrag
Musikk / Sang

Målgruppe:

Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow
Ungdomsskole / VGS