Geir Gjelten


Om kulturutøveren

Geir Gjelten er gjennom en rekke TV-opptredener som magiker, illusjonist og tryllekunstner. Hans originale humorhow hvor han spiller på vår manglende evne til oppmerksomhet, har gjort ham kjent som “Norges eneste profesjonelle, skattebetalende Lommetyv”.

Enten det er show, konferanser eller foredrag kombinerer han evnene til avlede oppmerksomhet med smarte triks og mye humor.

Spennende og nyttig informasjon, krydret med elleville eksempler og demonstrasjoner på scenen og fascinerende anekdoter.

Det hele startet med trylling som hobby, men han er utdannet som ambulansearbeider og gipsteknikker ved Oslo Legevakt. Men rundt 1980 tok underholdningen overtak, og han har siden da hatt dette som sin profesjon.Om aktivitetene som tilbys:

  • Lommetyveri, Svindel og Bedrag.  Et underholdende og lærerikt foredrag om hvordan du kan beskytte deg selv og andre mot å bli lommetyvens eller svindlerens neste offer.  Fra 30 – 60 minutter.
  • Passer godt som et av flere innslag i en konferanse, der man kan ha godt av et lite avbrekk men likevel et utbytte utover bare å få en god latter.
  • Passer godt som et foredrag som står godt alene til grupper som gjerne trenger å bli opplyst om hva som er realitetene rundt oss, fra en verden man ikke kjenner før det er for sent.

Kontakt for å bestille

geir@gjelten.com 90755525 http://gjelten.com

Pris

Seniorsenter kr.4.800 + reise 

Folkeakademiarrangement Kr.6.000,-

Type:

Annet
Foredrag
Stand-up

Målgruppe:

Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow
Underholdning til fest