Geir Gjelten


Om kulturutøveren

Geir Gjelten er gjennom en rekke TV-opptredener, og 30 på scenen, kjent som “Norges eneste profesjonelle, skattebetalende Lommetyv”.

Han kombinerer evnene til avlede oppmerksomhet med tryllekunstnerne og svindlernes smarte triks, i et fascinerende,  lærerikt og i høyeste grad underholdende foredrag.

Spennende og nyttig informasjon, krydret med elleville eksempler og demonstrasjoner på scenen og fascinerende anekdoter.

Han benyttes som fagperson av faktaprogram som TV-Hjelper deg, han har opptrådt for politi og fengselsvesen.

Det hele startet med trylling som hobby, men han er utdannet som ambulansearbeider og gipsteknikker ved Oslo Legevakt. Men rundt 1980 tok underholdningen overtak, og han har siden da hatt dette som sin profesjon.Om aktivitetene som tilbys:

  • Lommetyveri, Svindel og Bedrag.  Et underholdende og lærerikt foredrag om hvordan du kan beskytte deg selv og andre mot å bli lommetyvens eller svindlerens neste offer.  Fra 30 – 60 minutter.
  • Passer godt som et av flere innslag i en konferanse, der man kan ha godt av et lite avbrekk men likevel et utbytte utover bare å få en god latter.
  • Passer godt som et foredrag som står godt alene til grupper som gjerne trenger å bli opplyst om hva som er realitetene rundt oss, fra en verden man ikke kjenner før det er for sent.

Kontakt for å bestille

geir@gjelten.com 90755525 http://gjelten.com

Pris

Prises ut fra oppdragets art og omfang. Private og offentlige bedrifter og foretak vil ha en prisklasse, mens instutisjoner, Ideelle organisasjoner o.l. vil ha en annen. Ta kontakt, så er jeg sikker på at vi finner en løsning alle kan bli fornøyd med!

Type:

Foredrag

Målgruppe:

Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow