LJODAHÅTT


Om kulturutøveren

Ljodahått framfører noen av Norges største diktere gjennom tidene på Norsk, med musikk komponert av Ljodahått.

Ljodahått er overbevist om at disse Norske «gamle skalder» står for viktige visjoner og holdninger som burde holdes ved hevd og ikke minst formidles videre.

Ljodahått gir disse tekstene et nytt og annerledes liv gjennom sin musikk og sine interpretasjoner samtidig som stemningen og innholdet i tekstene blir tatt godt vare på.

Ljodahått består av komponister, musikere og skuespillere fra inn- og utland. Alle profesjonelle artister med ulike erfaringer og ferdigheter som utgjør et mangfold og skaper det særegne uttrykket i ensemblet.

Les mer på hjemmesiden herOm aktivitetene som tilbys:

Ljodahått er en POESI-KONSERT eller MUSIKK-FORESTILLING som framføres av 7 utøvere på scenen og på NORSK.

Ljodahått ønsker å skape et nytt, overraskende og ikke minst tilgjengelig musikalsk uttrykk for denne litteraturen, slik at hver enkelt publikumer lett kan identifisere seg med stoffet på sitt personlige vis. Ljodahått søker et bredt publikum i alle aldre, og er absolutt ikke ment spesielt for en såkalt elite.


Pris

Ljodahått forsøker så godt det lar seg gjøre å få til samarbeid med steder der det også er ekstremt trang økonomi. Vi ønsker å spille på små som store steder og prøver å balansere dette for å få kabalen til å gå opp. Pleier å si at Ljodahått får til en god konsert med minimum 15 000,- kr, noen ganger får vi mer, noen ganger til og med mindre. Vi prøver likevel å få til at alle de 7 utøverne er på scenen.

Type:

Litteratur / dikt
Musikk / Sang
Teater

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS