Fortelleriet, Tore Rahn


Om kulturutøveren

Adjunkt/spesialpedagog med erfaring fra barne- og ungdomsskole. Utdanning i muntlig fortellerkunst ved Høgskolen i Oslo. Allsidig fortellererfaring for barn og voksne i forskjellige situasjoner. Deltager på forskjellige festivaler, årlig deltager på Nordisk Fortellerseminar og på månedlige fortellerkaféer. Arrangerer også kurs for forskjellige yrkesgrupper.

Tore Rahn brenner for tradisjonen med den muntlige fortellingen som formidler av følelser, kunnskap og identitet. Jeg opplever kommunikasjonen mellom forteller og tilhører som en viktig kanal for å utveksle indre bilder, som igjen gir oss en mulighet til å bli bedre kjent med oss selv, andre kulturer, historien og det fellesskapet vi er en del av.

“FORTELLERIET” er et enkeltmannsforetak hvor det er muntlig fortelling som “omsettes”. Dette skjer i form av fortelleroppdrag på skoler, biblioteker, i barnehager, foreninger, museer, bedrifter, ved jubileer, kulturdager, fortellerfestivaler, på kafeer, gallerier, … Fortellingene tilpasses oppdragivers ønsker.

 Om aktivitetene som tilbys:

Muntlig fortelling med forskjellige temaer

Fortellerforestilling som kan tilpasses tema, sted og målgruppe. Noen eksempler: Lokale myter/ sagn / lokalhistorie, Folkeeventyr Norge/ andre kulturer, Norrøn mytologi, Folkeviser og historiene bak.

Kan også tilby ferdige opplegg sammen med annen forteller: “Ondt lider ofte den fiskermand…”, “Mellom himmel og jord – og i havet bor…?”, “List og Lyst” ( rundt mann/ kvinne).


Pris

Kontakt Tore Rahn for pris.

Type:

Annet

Målgruppe:

Barn
Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Barnehage / barneskole
Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Underholdning til fest
Ungdomsskole / VGS