Ella Bella


Om kulturutøveren

Har jobbet i barnehage i 30 år, med hovedansvar  for kunst, og kreativitet. Ga ut  barneboka “Sjokolade Sivert” på  Cappelen Damm, og har vært engasjert av den “Kulturelle skolesekken” i flere år, i forbindelse med “Leselyst”, hvor alle førsteklassingene i Trondheim kommune, fikk sitt første bibliotekkort, og fikk møte meg, som forfatter. På biblioteker og skoler leste jeg  boka mi (med storskjerm, og med alle illustrasjonene) etter det hadde jeg teater, med oppfølgeren til boka” Eple Sivert”. Jeg har hatt  flere andre teaterforestillinger. Eksempelvis “Mona Marihøne”, “Stella Sneglefanger” og “Pølseknut”. Videre har jeg også hatt hatt med barnehager på skulpturrunder i Trondheim, og har i den senere tid videreutviklet dette konseptet, som jeg har drevet med i mange år, til også å gjelde, alle aldersgrupper.  Videre har jeg hatt ett kåseri “Mor mi å æ”, som omhandler min mor, født i 1916, nær  Sandnessjøen, hennes oppvekst, brev, fra hennes ungdomskjæreste, som var sjømann, livet hennes, og mitt. Pensjonistene, som hørte på ble så rørt, de lo, og mange kjente seg igjen i mye av det jeg fortalte.


Om aktivitetene som tilbys:

Står det meste i rubrikken ovenfor.

Lesing, sang og teater for barn, fra 5 til 8-9 år( alt skrevet av meg).

Jeg også leser dikt, for spesielle anledninger, og har ofte skrevet sanger, på bestilling, for bryllup, bursdager og konfirmasjoner.

Ta med grupper fra 6 til 100 år på byvandring i Trondheim, for å bli kjent med 12 av byens skulpturer, stor skulptur tettehet, så ikke små, og veldig gamle føtter blir , for slitne.

Kåseriet “Mor mi å æ” Hvor jeg forteller om min mor født i Sandnessjøen i 1916, hennes oppvekst på en liten gård, som en av 11 søsken, bardommen, og romantiske brev fra en kjæreste, som var sjømann, skrevet på rim. Fikk frem tårer hos de eldre. Hun ble sendt til Trondheim, for å søke huspost….og mye annet skjer, vel det er et kåseri, som bringer frem, både tårer, og latter.

Ellers, så har jeg alltid vært en “entertainer”, gi meg ett tema, så kan jeg drodle, og kanskje ta en stand up også.


Kontakt for å bestille

elnateigen@hotmail.com 92053864

Pris

Fra 3000 til 5000 kr, avhengig av lengden på foredrag/opptreden.

Type:

Annet
Foredrag
Litteratur / dikt
Teater

Målgruppe:

Barn
Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Barnehage / barneskole
Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow
Ungdomsskole / VGS