Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik


Om kulturutøveren

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik, kjent fra TV og radio, fortsetter å begeistre og inspirere publikum over hele Norge. Solberg og Ohrvik har fått flotte kritikker for konsertene sine, som er fulle av musikalsk inspirasjon, humor og visdom!

Forestillingene tilpasses tid og sted, og passer like godt på små og store scener, fra kulturhus, bibliotek og trivselssentre for eldre, til oppdrag for næringslivet.

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har mottatt flere tekst- og musikkpriser, gitt ut en lang rekke album, og har solid TV-erfaring fra NRK1 og TV2. I TV-serien «Antikviteter & Snurrepiperier», som gikk på NRK1 i en årrekke, nådde de ut til én million TV-seere.

Konsertopptak: https://www.youtube.com/watch?v=0qdE-bo2wVQ&feature=youtu.beOm aktivitetene som tilbys:

Kjenne på lykka: En inspirasjonskonsert full av humor, varme og visdom!

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik, kjent fra TV og radio, fortsetter å begeistre og inspirere publikum over hele Norge, og mange tusen mennesker har allerede sett dem i aksjon. Nå er de klare med en ny herlig konsert full av musikalsk inspirasjon, humor og visdom!

Forestillingene tilpasses tid og sted, og passer like godt på små og store scener, fra kulturhus, bibliotek og trivselssentre for eldre, til oppdrag for næringslivet. Solberg/Ohrvik er konkurransedyktige når det gjelder pris, og til mindre oppdrag i små saler har de med alt som trengs av lydutstyr.

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har fått strålende omtaler for sin visekunst og musikalitet, både for tekstene, musikken og framføringen.
Her er noen av tilbakemeldingene de har fått:

Duoen Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik er fantastiske. Veslemøy er en topp visekunstner, og lager fabelaktige tekster. Hun har fått meget gode kritikker for alle sine utgivelser, og er en varm og nærværende scenepersonlighet.
(A.G. Paulsen, Folkeakademiene i Norge.)

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skaper fantastisk god stemning og kommuniserer så godt med publikum – alt i kombinasjon med morsomme og meningsfulle tekster og flott musikk. Derfor blir det så bra!
(Turné for kommuner i Buskerud, Telemark og Vestfold).

Veslemøy Solberg og Sven trollbandt alle med flotte tekster og fin musikk.
(Svein Walstad, Aust-Agder Blad.)

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik song og spelte seg inn i hjarta til tilhøyrarane i Stryn kulturhus. Dette er visesong på sitt beste!
(Inge Fænn, Fjordingen.)


Pris

Avtales i hvert enkelt tilfelle. Honorarstørrelsen avhenger av oppdragets art. Ta kontakt med Veslemøy Solberg på mail, veslesol@nordicae.com, eller på mobil: 93002768 for en hyggelig prat!

Type:

Litteratur / dikt
Musikk / Sang

Målgruppe:

Barn
Eldre
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Sceneshow