Penn og poesi


Om kulturutøveren

Penn og Poesi, alias Marit Hjorthol og Magnus Nielsen, byr på tekster og tanker med skjemt og alvor om livets viderverdigheter. De er begge utdannet skuespillere og journalister, og har erfaring med opplesning og underholdning, blant annet fra teater og radio.

Marit Hjorthol

Har utgitt to diktsamlinger: ”Til Deg”, som også inneholder en prisbelønnet novelle, og ”Hva koster Lykken?”, som ved siden av dikt inneholder cabaret- og revytekster – og spenstige ”rapp”! Hun er utdannet tegner og illustrert sine bøker selv, og har ofte opptrådt på Det Norske Teatret med sine dikt. Marit Hjorthol har vært skuespiller ved Trøndelag Teater og var programleder i NRK i flere år, bl.a i Reiseradioen, Barn og Ungdomsradioen, i P2 og i ”Hoppla vi lever” med Kjell Thue. Hun har også jobbet ti år som informasjonsleder ved Riksteatret, og har i flere år skrevet og oversatt cabarettekster og hennes visetekster er innspilt av kjente musikere, som Henning Sommerro, Per Hommelhaug, og Sondre Bratland.

Magnus Nielsen

Debuterte for syv år siden med en samling fabler, ”Svanesang”. Etter det har han utgitt novellesamlingen ”Den nye saksen”, romanen ”Drømmen om en hverdag”, og boken ”Etlet til en blinkende knapp”, som innheholder flere historier. Magnus Nielsen har en allsidig og bred erfaring fra teater, film, fjernsyn og radio. Han har også gitt den norske stemmen til kjente figurer på film og tv, og har dubbet en rekke Disneyfilmer. I tillegg har han lest kommentarene til naturfilmer for tv2. Han har skrevet og oversatt en rekke sangtekster, bl.a. for Hanne Krogh og Wenche Myhre. Han har også vært representert med sine malerier på flere utstillinger, og har selv illustrert sine bøker.Om aktivitetene som tilbys:

For ung til å være for gammel?

40 minutter om livet – hvis vi husker det -! Variert underholdning til både glede og ettertanke. Forestillingen passer for alle mellom 16 og 96.

“Med penn og poesi”

Leselystige forfattere på besøk? Vi kommer gjerne og underholder! Vi byr på oss selv og tekster fra våre bøker som dikt, korte utdrag av noveller og morsomme cabaret-tekster. Variert underholdning, til både glede og ettertanke. Forestillingen vår passer for alle mellom 16 og 100 år. Varighet etter avtale (35- 55 minutter, evt. lengre).

 


Kontakt for å bestille

marit.hjorthol@gmail.com

Pris

Honorar etter avtale.  Minimum 2500 kr pr. forestilling. 

Type:

Annet
Foredrag
Litteratur / dikt

Målgruppe:

Eldre
Ungdom
Voksne

Passer for:

Faginnhold til konferanse
Institusjoner
Minnestund
Sceneshow
Underholdning til fest